Uw trainer

Mijn naam is Dirk Swart, ben hypnotherapeut, personal trainer en sportinstructeur. Waar wij ons in de sport vaak focussen op puur alleen de fysieke training, ben ik mij de laatste jaren meer gaan oriënteren op het gebied van mentale kracht training. Met 40 jaar ervaring in gevechtsporten heb ik een grote bewondering voor de Shaolin monniken, die opgroeien met deze mentale controle en daardoor in staat zijn tot bijzondere prestaties. Ook in de topsport is het normaal dat sporters worden gecoacht om de juiste mindset te creëren voor een wedstrijd.  Ik wil laten zien dat dit voor iedereen toegankelijk is.

Mijn ervaring met sport en hypnose:
Reeds op negenjarige leeftijd begon ik met Judo en Jiujitsu bij Hikari in Zaandam.  Dit waren jaren van veel wedstrijden, zowel nationaal en internationaal. Helaas liep ik op vijftienjarige leeftijd een knieblessure op waardoor ik genoodzaakt werd te stoppen. Boogschieten en stijldansen werden een alternatieve sportinvulling, maar de budosporten bleven mij aantrekken. Na een jaartje in Amsterdam te hebben gekickboxed werd ik opgeroepen voor de dienstplicht.
Na een periode van survivallen door de natuur van Texel werd ik op de HMS Callenburg geplaatst voor een reis van tien maanden naar de Oost. De racefiets werd meegenomen en in vele landen kregen we dan ook veel bekijks als we ons daar op de fiets vertoonden. Op het marineschip werden vele sporten beoefend waaronder ook boksen. Tijdens mijn tweejarige uitzending in Engeland als hofmeester Schout bij Nacht ben ik begonnen met Taekwondo. Deze club stimuleerde breektests en menige baksteen en plank werd gebroken op de tressel. Voor de wedstrijden werd heel Engeland afgereden en met Ray Dennis als coach werden het enerverende tijden. De noodzakelijke trainingen bij de marine zorgden dat de conditie goed op peil bleef. Terug in Nederland in 1989 en een baan geaccepteerd te hebben in Noordwijk als hostel manager werd Aarts Sport de aangewezen club om daar verder te gaan met boksen en Taekwondo.

Als manager in Noordwijk zag ik een kans  in 1995 ook de diverse outdoor activiteiten te introduceren als toegevoegde waarde bij een verblijf in het hostel. onder andere aerobics, polder survivals, branding raften en kanoën, powerkiten, boogschieten, zeskampen, mountainbiken en het organiseren vele teambuildings dagen voor bedrijven. Het werd een groot succes met het gevolg dat in 2009  de sportactiviteiten landelijk zijn overgegaan naar Stayokay Events. Daardoor kreeg ik wat meer tijd om nieuwe uitdagingen te zoeken. In 2011 hypnose op mijn pad kwam en daarin opleidingen ging volgen en mij bekwaam te maken in hypnotherapie.

2016 was voor het moment om de horeca en Stayokay de rug toe te keren en mij verder te gaan specialiseren als personal trainer en hypnotherapeut.  De combinatie van hypnose en sport is zeer krachtig om transformaties te laten plaatsvinden van een ongewenst gedrag. Deze personal training waar ik gevechtssport combineer met NLP/hypnose wordt aangeboden in een enkele sessies maar ook als een maand/jaar traject.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van persoonlijke begeleiding, Mail mij