Sport en Martial Arts

Personalpower-events is een uniek evenementenbureau aan de kust in Noordwijk waar je ontzettend veel leuk uitjes en strandactiviteiten kunt boeken. In en om het duingebied van circa 2 kilometer breed dragen wij zorg voor de organisatie en uitvoering van een scala aan (uitdagende) strandactiviteiten en strandevenementen. Daarnaast verhuren wij onder meer mountainbikes, windschermen, ligbedden en parasols. De mogelijkheden zijn eindeloos… Bij ons is iedere dag een stranddag!

Leuke strandactiviteiten voor iedereen. Onze activiteiten zijn voor iedereen met een normale conditie uitstekend te doen! Daarnaast zijn er ook een aantal specifieke trainingen en teambuilding programma’s die wat zwaarder zijn en inhoudelijk net even iets verder gaan. Door een ruime keuze aan strandactiviteiten biedt PPE voor ieder wat wils! Wij geven graag advies over welke activiteiten het beste passen bij jouw gezelschap!

Wij organiseren de activiteiten vanaf onze thuisbasis, evenementenlocatie Strandplaats Nederzandt aan de Langevelderslag. Nederzandt is een bijzondere locatie middenin het prachtige natuurgebied Natura 2000 en beschikt over sfeervolle zalen waar je kunt vergaderen, feesten of trouwen. Daarnaast kun je in het hippe en duurzame restaurant van Nederzandt genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

Wij hebben uitdagende sportieve activiteiten geselecteerd voor de kust, het water, de stad en de groene omgeving. Zo kun je eenvoudig een leuk en sportief uitje boeken. Ook ben je verzekerd van professionele begeleiding. Wij bieden zowel groepsarrangementen aan vanaf 12 personen en individuelen activiteiten voor hele jaar. Als door weersomstandigheden de gereserveerde activiteiten niet kunnen doorgaan proberen we in overleg een alternatief programma samen te stellen. Bij onze partners zijn diverse zalen beschikbaar waar we de verschillende binnen activiteiten kunnen plaatsvinden. De oriëntatietochten en de crosscountry laten we in principe altijd doorgaan omdat hoe slechter het weer hoe groter de uitdaging.

Zee en strand:

Bij ons vindt u leuke ideeën en tips om uw beachevent tot een groot succes te maken. U wilt met uw collega’s, vrienden of familie op het strand  spectaculaire strandsporten beoefenen en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze heerlijke dag op het strand. De bedrijven die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden spectaculaire strandactiviteiten en strandsporten om een sportief en onvergetelijk programma  samen te stellen. Meer info


Bos en duingebied:

In het bos en duingebied. Wij bieden mountainbiketochten, bootcamps, survivals aan voor kleine en grote groepen. Maar ook de inspirerende powerwalks waar we actief wandelen zijn combineren met een hypnose bootcamp.

Tevens verhuren wij sportmaterialen aan geselecteerde partners. Heb je een groep die net iets groter is en heb je behoefte aan extra materiaal of wil je graag een extra activiteit toevoegen dan verhuren wij dat. Van raftboten, vliegers of complete boogschietbanen. Bekijk het volledige assortiment.


Polderactiviteiten:

Wij verhuren professionele rubberboten, sportmaterialen en we verzorgen uitdagende sportevenementen. Voor op vakantie of tijdens een van de water evenementen kunt u ons de bedrijfszekere boten inhuren. Bent u op zoek naar een spannende dag vol uitdagingen, spanning en sensatie? Samen met de collega's van werk, voor alle kinderen van de school of die vriend een unieke onvergetelijke dag bezorgen? Powerevents kan u een arrangement op maat aanbieden. Voor small events tot mega events, wij kunnen u van dienst zijn. Zowel in de zomer als in de winter kunnen wij u een passend aanbod doen van sportieve activiteiten. Boot huren op de door u gewenste locatie. Dat kan. Wij komen graag met de boten naar uw gewenste locatie.


Sportschool:

De sportschool waar ik connecties mee heb heeft goede ruime sport zalen waar we de gevechtsporten kunnen geven. In de zaal hebben we schopkussens, muziek installatie en spiegels. los van de fitness- en krachttraining sectie zijn er kleedkamers met sauna en er is een gezellige bar aanwezig.


 

 

Power workshops:

Dit zijn de activiteiten voor als je minder dan met 12 personen bent.  Hierdoor zijn de activiteiten toch mogelijk zodra je met een kleine groep bent.


 

 

Voor meer informatie