Sport en Martial Arts

Personalpower-events is een uniek evenementenbureau in de randstad midden in het Oostzanerveld en dichtbij het Twiske. Door mijn ervaring met NLP, hypnose, martial arts en 30 jaar horeca management in mijn arrangementen te combineren  zijn er krachtige activiteiten ontstaan.

De groepsevenementen:

De Fun Kick-Boks training die zowel binnen of buiten kan plaatsvinden. Een leuke training op muziek en uitdagend om de vaardigheden van boksen en tae kwon do te leren.

De NLP boks bedrijfstraining  een fysieke en mentale training. Naast het oefenen van boks technieken krijgen we inzicht in onze emoties en motivaties van ons handelen.

De Tai Chi training waar we op muziek bewegingen uit de Yang-Style tai chi zullen lopen. Je komt tot rust en krijgt energie tegelijkertijd.

Onze activiteiten zijn voor iedereen met een normale conditie uitstekend te doen! Daarnaast kunnen wij de trainingen aanpassen aan de groep en zo zijn er ook een aantal specifieke trainingen en teambuilding programma’s die wat zwaarder zijn en inhoudelijk net even iets verder gaan. Wij geven graag advies over welke activiteiten het beste passen bij jouw gezelschap!

Wij bieden de groepsarrangementen aan vanaf 12 personen activiteiten aan voor het hele jaar. Als door omstandigheden de gereserveerde activiteiten niet kunnen doorgaan proberen we in overleg te verplaatsen of een alternatief programma samen te stellen.

Voor meer informatie