Groepsevenementen

Zoek je een leuke groepsactiviteit? Wij organiseren bijzondere unieke groepsactiviteiten voor bedrijven, scholen, vriendenuitjes en sportclubs, geschikt voor grote en kleine groepen deelnemers. Sport, hypnose en martial arts workshops. Wil je graag een voorstel voor een groepsactiviteit op maat of meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op. Al vanaf €9,50 kunnen wij een activiteit samenstellen in de duinen van Noordwijk.

Personal training & coaching

Er zijn wellicht momenten in je leven dat je iets wilt veranderen. Stoppen met roken, gewicht verliezen, krachtiger in wedstrijden zijn of gewoon weg fitter zijn en energieker voelen.  Met hypnotherapie worden veel individuele situaties eenvoudiger te behalen. Als personal trainer weet ik door middel van vechtsporten, conditie training, NLP en hypnose het zelfvertrouwen te versterken en persoonlijke doelen te behalen of een ongewenst gedrag te veranderen.

Hypnose opleiding voor Personal trainers

Omdat hypnose iets is wat leuk is en goed valt toe te passen in je training sessies! Je leert krachtige technieken om je cliënten nog beter zowel fysiek als mentaal te ‘kracht’ trainen. Deze hypnose basis opleiding voor PT’ers gaat jou een sterk fundament geven om hypnotherapie te gebruiken in je trainingen. Na deze opleiding kan jij beperkende overtuigingen van je cliënten herkennen en ongewenst gedrag, zoals bv teveel eten of roken makkelijker veranderen.