Power Events

Wist je dat sinds de Olympische Spelen van 1968  topsporters gebruik maken van sportpsychologische technieken?  Niet verwonderlijk dat topsporters erkennen dat verreweg het grootste gedeelte van een topprestatie wordt bepaald door mentale factoren. Overigens geldt het belang van een goede mentale conditie niet alleen voor topsporters. Op alle niveaus kunnen zich mentale belemmeringen voordoen die gewenste prestaties in de weg staan.

In de trainingen zullen ook de voordelen van goed leren ontspannen naar voren komen. Na een fysieke inspanning volgt er een heerlijke fysieke en mentale ontspanning. Uiteindelijk zal je leren die ontspanning te kunnen opwekken tijdens de inspanning. In het dagelijkse leven een waardevolle aanvulling op je levenswijze waar we continue moeten presteren.

In de sportmix van de powerevents kunt u aangeven tijdens het intakegesprek hoe uw trainingen eruit wilt doen gaan zien. Wilt u meer werken aan de fysieke conditie of juist aan de mentale conditie. Meer  martial arts of juist meer een keuze uit de overige buitensporten.

Reserveer hier uw activiteit