Polder activiteiten

 

Wij verhuren professionele rubberboten, sportmaterialen en we verzorgen uitdagende sportevenementen. Voor op vakantie of tijdens een van de water evenementen kunt u ons de bedrijfszekere boten inhuren. Bent u op zoek naar een spannende dag vol uitdagingen, spanning en sensatie? Samen met de collega's van werk, voor alle kinderen van de school of die vriend een unieke onvergetelijke dag bezorgen? Powerevents kan u een arrangement op maat aanbieden. Voor small events tot mega events, wij kunnen u van dienst zijn. Zowel in de zomer als in de winter kunnen wij u een passend aanbod doen van sportieve activiteiten. Boot huren op de door u gewenste locatie. Dat kan. Wij komen graag met de boten naar uw gewenste locatie.

Tijdens de DSB poldersurvival zullen we roeien met de legerboten en onderweg  zullen er teamopdrachten uitgevoerd moeten worden.

De DSB poldersafari is een  geheel verzorgde avontuurlijke gemotoriseerd vaartocht met een instructeur in de commando boten.

DSB 550 Dit zijn de 5,5 meter, 10 persoons DSB rubberboten, de commandoboot van de landmacht.  Lekker peddelen of met de 8 PK of 25pk mercury buitenboord motor. Varen snel maar net niet snel genoeg dat je een vaarbewijs nodig hebt (18 km per uur).  Met de 25 pk is een vaarbewijs nodig (43km per uur).

Voor een bijzonder dag op het water met de familie of tijdens een evenement is het mogelijk om deze boten te reserveren. Lekkere picknick, wijntje mee en een stralende zonnige dag en het is een onvergetelijke ervarin om een van onze waterrijke gebieden te ontdekken die Nederland rijk is.

DSB 300 Dit is de 4 persoons DSB rubberboot. De kleine snelle verkenners boot van de landmacht. Met een 4 PK of 8pk mercury buitenboord moter. De bootjes varen met de 4 pk erg snel maar net niet snel genoeg dat je een vaarbewijs nodig hebt. Helaas met de 8 pk komt de snelheid ver boven de 20km per uur. Om een gemotoriseerde boot te besturen moet je helaas minimaal 12 jaar oud zijn.

Arrangementen vanaf 20,- pp. DSB 550 vanaf €125,- per boot per dag.

Een spectaculaire snelle DSB boot huren op een eigen locatie.