Personal Training

Fysieke en mentale krachttraining

Personal training in de Zaanstreek. Ik begeleid mijn sporters met persoonlijke coaching om hun doel te halen. Vaardiger worden in martial arts of het leren ervan. Fitter worden en een sterker lichaam krijgen zodat je veel meer aan kan. Maar ook de assertiviteit training geeft je een veilig gevoel en meer zelfvertrouwen.

Waar wij ons in de sport vaak focussen op puur alleen de fysieke training, ben ik mij de laatste jaren meer gaan oriënteren op het gebied van mentale kracht training. Met mijn jarenlange ervaring in gevechtsporten heb ik een grote bewondering voor de Shaolin monniken, die opgroeien met deze mentale controle en daardoor in staat zijn tot bijzondere prestaties. Ook in de topsport is het normaal dat sporters worden gecoacht om de juiste mindset te creëren voor een wedstrijd.  Ik wil laten zien dat dit voor iedereen toegankelijk is.

Stoppen met roken, een ongewenst gedrag overwinnen, een gezondere levensstijl of wil je meer zelfvertrouwen? Met mijn persoonlijke begeleiding kunt u uw doelen bereiken.

Als Personal Trainer en opgeleid hypnotherapeut help ik je om op een effectieve manier het specifieke doel en wensen op het gebied van fitness en gezondheid te bereiken. Je traint op professionele wijze door middel van een intake als basis en een op maat gemaakt trainingsprogramma om je doel te bereiken. Dit doe je op de sportclub en waar nodig buiten de club, afhankelijk van je trainingsprogramma.

Wist je dat sinds de Olympische Spelen van 1968  topsporters gebruik maken van sportpsychologische technieken?  Niet verwonderlijk dat topsporters erkennen dat verreweg het grootste gedeelte van een topprestatie wordt bepaald door mentale factoren. Overigens geldt het belang van een goede mentale conditie niet alleen voor topsporters. Op alle niveaus kunnen zich mentale belemmeringen voordoen die gewenste prestaties in de weg staan.

Dit bieden wij aan:

PT Training
PT 'Boks' training
Hypnotherapie sessie

    Weet wat je wil