NLP boks bedrijfstraining

Als Hypnotherapeut, sportinstructeur en 30 jaar ervaring als horeca manager bied ik een uitdagende training aan die een combinatie bied van al deze vaardigheden. Voor de deelnemers een fun  ervaring maar met een krachtige lading waar je je emoties leert kennen, leer anticiperen, krijg zelfvertrouwen, laat je verbazen en ontdek hoe je deze vaardigheden zou kunnen toepassen in je werk en privé omgeving.

NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en  is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. NLP wordt daarom steeds vaker in allerlei beroepen en omgevingen toegepast. Communicatie krijgt betekenis door de respons van de ander. Het effect, de respons van communicatie bepaalt of het goede communicatie is.

Deze NLP training in combinatie met fysiek boksen bestaat uit meerdere oefeningen afgestemd op het doel van de bedrijfstraining. Je gaat emoties bij jezelf ontdekken en komt erachter hoe jij daarop reageert in bepaalde situaties. Na een korte introductie over mijzelf en uitleg wat er gaat gebeuren en de veiligheid gaan we van start.

*NLP. Het welkom. Tijdens het uitdelen van de boks materialen spelen van muziek uit een bekende film. Wat gebeurd er nu? De ervaring die iedereen persoonlijk beleeft worden verklaart. Een emotie wordt opgeroepen door een eerdere ervaring en is geankerd/geleerd.  Zet dit je in je kracht of wat is jouw ervaring.

*ACTIE. Dan nemen we de drie stoten door die het meest gebruikt worden met boksen.

*NLP. De Staredown. Voel je je geïntimideerd en wat is jouw overtuiging over jezelf. Is deze krachtig of beperkt. Stap uit je comfortzone.

*ACTIE. Op het stootkussen oefenen we de technieken die we geleerd hebben.

*NLP. Afweren met de Noodles. Leren kijken en rust bewaren. Omgaan met angst of zelfvertrouwen.

*ACTIE. Aangeven op het schopkussen en lekker los gaan.

*NLP. Anticiperen op het kussen. Weten wat er komen gaat. Focus op winnen. Terugkoppelen naar eigen bedrijf.

*ACTIE. Schaduw boxen met wat we geleerd hebben.

*NLP. Wo dun it? Kort filmpje met wat we waarnemen. Korte toelichting en koppeling met werk in samenwerking collega’s en hoe belangrijk het is om respect te houden voor elkaars wereldmodel en gedragstypes.

Afsluiting en opruimen materiaal tevens ruimte voor toelichting op persoonlijke vragen.

•Minimum aantal deelnemers: 12 personen
•Tijdsduur: circa 1,5 uur
•Activiteit inclusief: instructeur en benodigd materiaal
•Kosten van de activiteit: € 37,50 per persoon