Mind Fitness

Wat is hypnose en NLP en hoe werkt het? Dit is een leuke interactieve activiteit waar je je kan laten verrassen door je eigen mindpower en leer je te hypnotiseren. Hoe krachtig is jouw brein? Ben je wel nieuwsgierig hoe hypnotiseerbaar je bent? Mindfitness is een leuke workshop waar je vele technieken leert die jij kan toepassen om je eigen gemoed toestand te bepalen. Hoe creatief ben je in verhalen vertellen en wat haalt jouw fantasie uit de toverhoed. Is jouw mind je beste vriend of je grootste vijand? Ben je bang in het donker of heb je last van hoogtevrees? Heb je angst voor spinnen of vind je eng voor een groep te spreken? Nu zal je er achter komen waar dat gevoel vandaan komt. Laat je verbazen en inspireren!

Wat gaan we doen:

Ik stem de activiteiten af op de deelnemers en hun achtergrond zodat de workshop als persoonlijk aanvoelt. Ik bespreek dit altijd graag even met de groepsleiding. Tijdens de activiteiten wissel ik actief met de collega's bezig zijn af met luisteren over hetgeen je hebt ervaren. Ik werk graag met audio en video om iets te verduidelijken, uitleggen of te laten zien.

Bij mooi weer werk ik graag buiten. We eindigen dan bv bij de vloedlijn met een zintuigelijke waarnemingen en een korte meditatie.

Je leert wat NLP en hypnose is en waarom het zo effectief werkt.

Je gaat elkaar hypnotiseren

Je leert wat mediteren is

We testen onze volgzaamheid

De fantasie wordt geprikkeld en nog veel meer

Waar komt die angst toch vandaan.

  • Minimum aantal deelnemers: 8 personen
  • Maximum aantal deelnemers: 50 personen
  • Tijdsduur: circa 1,5 uur
  • Inclusief: instructeur en benodigd materiaal
  • Kosten van de activiteit: € 24,95 per persoon