Hypnotherapie sessie

Ik heb mij gespecialiseerd in sport, gezondheid en welzijn en geef daarin adviezen in combinatie met hypnose. Omdat wij mensen leren vanaf onze geboorte zijn er ook onbewuste bekwame programma's geïnstalleerd die een ongezond of ongewenst patroon in stand houden. Je heb bijvoorbeeld leren rekenen, praten, autorijden dit zijn de overtuigingen waar je volgens leeft. Maar soms zijn daar patronen geïnstalleerd die je niet wenst zoals angsten, verslavingen en beelden van jezelf. Dit wordt door je onderbewust zijn in stand gehouden in hypnose dmv een regressie, (terug gaan in de tijd) kan je deze patronen veranderen en een probleem veranderen in een gewenste situatie.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance (oftewel hypnose) vormt de spil van deze therapie.
Het grote voordeel van werken met hypnose is dat we niet alleen praten over je klacht, maar dat we doelgericht therapie doen op het niveau waar je klacht is ontstaat, namelijk in je onderbewuste.
Veel klachten zijn het gevolg van een automatisch, onbewust aangeleerd gedrag of reacties. Deze automatische reacties zijn met een bewuste benadering niet of slechts zeer moeizaam te beïnvloeden.

Hoe ziet bv een traject eruit:

De eerste sessie: De eerste sessie is een intakegesprek, waarin we elkaar leren kennen en ik de details van je wil horen welke overtuiging of gedrag dat je wilt veranderen. Tijdens dit gesprek krijg je tips en tools mee om aan je "probleem" te werken en je vrij te breken van het ongewenste gedrag. bv vliegangst of stoppen met roken.

  • Hypnotherapie intake
  • Tijdsduur: circa 1 uur.
  • Kosten van deze sessie: € 75,- 

De daarop volgende sessie of sessies wanneer nodig: werken we verder aan de oorzaak van hetgeen wat je wilt veranderen of bereiken.

  • Hypnotherapie 
  • Tijdsduur: circa 1 - 1½ uur hypnotherapie sessie.
  • Kosten van deze sessie: € 100,- 

Locaties Praktijk voor hypnotherapie:
* Praktijk Oostzaan:         Burg. Teerstraat 21          1511BP Oostzaan

* Op eigen thuis of werk locatie ook mogelijk. Reiskosten 0,75 per km vanaf 1511BP