Fun Kick-Boks training

boksen-op-het-strand-1

In deze fun training training nemen we een kijkje in de vechtsport die wereldwijd het meest beoefend wordt. Karate en boksen. U leert de beginselen van deze sporten. En de mentaliteit en discipline die er voor nodig is. Na deze workshop zult u zien dat deze sport meer inhoudt dan simpelweg stoten of trappen uitdelen. Kick-boks is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan op opzwepende muziek. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de stootkussen. Je maakt boks- en traptechnieken op een stootkussen en je werkt veel samen en motiveert elkaar. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken. Daarnaast leer je ook echt iets, de zwarte band Taekwondo instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid.

Er wordt wel intensief samen getraind maar er zal niet geraakt worden op het lichaam. De training is uitdagend op het strand, maar kan in het bos of binnen in een zaal gegeven worden. We gebruiken stootkussens en bokshandschoenen. op het strand zullen we MMA grappling handschoenen gebruiken vanwege het zand.

Kick-boksen is een perfecte manier om conditioneel pittig te trainen. Het is een combinatie van het westerse boksen en de traptechnieken uit oosterse disciplines. Door de beschermende materialen is kickboksen een zeer veilige manier van full-contact sport. Doorzettingsvermogen, discipline, een dosis positieve energie en tegen een stootje kunnen zijn de basisvoorwaarden om deel te nemen aan de kick-boks lessen.

•Minimum aantal deelnemers: 12 personen
•Tijdsduur: circa 1 uur
•Activiteit inclusief: instructeur en benodigd materiaal
•Kosten van de activiteit: € 24,95 per persoon